ВІТАЮ НА САЙТІ

Вітаю на персональному сайті
Аналітика САМСОМОВИЧа

Приветствую на персональном сайте.
фотосъемка продуктов фотосъемка продуктов
Аналитика САМСОМовича.

МОЯ ПОГОДА ВІД УКРМЕТЕО.

http://meteo.com.ua/forecast/11/33631

Український гідрометеорологічний центр

Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та

у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи





МНС УКРАЇНИОфіційний

інформаційний

сервер




четвер, 25 березня 2010 р.

Чупакабру зловлять.


Хто зловить чупакабру?

Протягом тижня після нападу невідомої тварини на двох місцевих жительок у П’ятигорах і Глинську чергував наряд міліції. Четверо правоохоронців цілодобово патрулювали села. Вони приїздили в бронежилетах із табельною зброєю. Обходили територію та робили засідки на звіра.
— Нам ще не доводилося захищати людей від чупакабри. Однак ми поставилися з належною відповідальністю. Були готові затримати хижака, а у випадку небезпеки — вбити його. Але нам так і не вдалося його виявити, — говорить старший інспектор Здолбунівського райвідділу міліції Сергій Миронюк.

Облавою керував заступник начальника Здолбунівського райвідділу міліції Сергій Криса.

— Такого в нас ще не було. Щодня в село приїздили до 50 мисливців і міліціонерів. Вони прочесали вільховий ліс, оглянули старі хати-пустки, кладовища, кар’єри, смітники. Вдень — облава, а вночі звір вбиває кролів і домашню птицю, — говорить П’ятигірський сільський голова Петро Нестерчук.

Мисливці щодня проходили понад 20 км. Вони натрапили на сліди звіра, але так і не змогли його наздогнати. Кажуть, тварина поводиться як росомаха. Проте набагато більша.

— Звір надзвичайно швидкий. Скаче по деревах. Нам так і не вдалося його навіть побачити. Хлопці з ніг валилися, а наздогнати не змогли. Тварина за ніч проходить до 70 км. Вона дуже сильна й розумна, — розповідає голова Здолбунівського районного товариства мисливців Василь Кельнік.

Після облави невідома тварина вбила кролів і курей у сусідньому із Глинськом селі Підцурків, на хуторі Загура. Доведені до відчаю п’ятигірці планують власноруч боротися з хижаком. Вони вирішили поставити в полі клітку з кролями й зробити засідку на чупакабру.
Полювали на сенсацію в Здолбунівському районі й телевізійні групи каналу НТВ з Києва та Москви.

— Журналісти в гумових чоботях ходили по болоту з мисливцями, розпитували людей. Потім показали репортаж у новинах. Так не повірите, такі дурниці наплели. Нашу чупакабру пов’язали з хом’яком, який утік з дому Ющенка. Мовляв, бувають такі страшні мутації. Це, напевно, в голові того журналіста такі мутації. Розповіли, що в нас півсела питущих. Але ж то неправда. Хай на своїх у Росії подивляться, — обурена 61-річна Валентина Якубчик із Глинська.
Селяни хвилюються, якщо чупакабру не умертвлять зараз, то влітку звір буде нападати на вигоні на корів та коней. У міліції запевняють, що не припинили пошуки звір

Немає коментарів:

Provisnuk - BLOG.I.UA

Ваші пропозиції:

Про мене

Моє фото
Гірське, Закарпаття, Ukraine
Підприємець.